CRA’P Tallers 2023

Dissabte 7 d’octubre de 10:30h a 18:30h

El Kalaripayattu de Kerala (Índia) és una de les arts marcials més antigues del món. Mitjançant una disciplina física de caràcter científic, la seva pràctica permet obrir els canals energètics al portar el cos als seus límits amb la finalitat d’enfortir-lo, flexibilitzar-lo i enfocar-lo tant física, mental com espiritualment; raons per les que tant professionals del teatre i de la dansa com tota persona interessada, el practiquen diàriament.

 

 

 

 

 

 

 

Imparteix Esther Freixa i Ràfols

Preu:
55€ (45€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

Descompte per inscripcions abans del 23 de setembre: 50€ (40€ col·laboradors i associats de CRA’P, socis/es de l’Associació Capoeira Canigó, membres de l’APdC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

Inscripcions:
info@cra-p.org – 666 763 504

Espai: Ilê do Canigó, Cistella, Alt Empordà

Esther Freixa i Ràfols és performer, actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classes, tallers i cursos. Des del 2012 apren Kalaripayattu a Hindustan Kalari Sangam i Kalarigram, Índia, i des del 2015 obre la pràctica a Espanya amb classes regulars, tallers intensius i retirs on s’integra el Kalari amb altres disciplines com la meditació, el cant vèdic, el ioga i les exploracions de cos i natura. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org