EL LLEGAT DEL KALARI

CRA’P Presentacions 2023

Dissabte 20 de maig a les 19h a l’espai de CRA’P

Recordem el mestre Veerasree Sami Gurukkal, qui va dedicar la vida a la transmissió del Kalaripayattu que fem a CRA’P.

Una ocasió perfecte per descobrir el kalaripayattu. Hi haurà demostracions a càrrec de practicants de kalari i la projecció del documental The aim is to get moksha. Tradició i modernitat en la pràctica del Kalaripayattu a Kerala, Índia del col·lectiu RinconesRecorridos on es veu el dia a dia de la família de Sami Gurukkal i el centre Hindustan Kalari Sangam. També hi haurà actuacions de dansa ritual amb Laurence Morlon i de Topeng, dansa teatre de màscares tradicionals balineses, amb Toni Cots.

El Kalaripayattu de Kerala (Índia) és una de les arts marcials més antigues del món. Mitjançant una disciplina física de caràcter científic, la seva pràctica permet obrir els canals energètics al portar el cos als seus límits amb la finalitat d’enfortir-lo, flexibilitzar-lo i enfocar-lo tant física, mental com espiritualment; raons per les que tant professionals del teatre i de la dansa com tota persona interessada, el practiquen diàriament. No cal condició física ni experiència prèvia per practicar.

Taquilla inversa.

 

 

 

 

 

 

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org