CRA’P residents 2011

MEDEA (A LA CARTA)

Medea (a la carta) és una proposta de recerca i creació escènica entorn al mite i de-construcció del personatge de Medea. Té com a referents les pel·lícules Medea de Pasolini i Medea de Lars Von Trier, la narrativa de Roberto Calasso a Las bodas de Cadmo y Armonía i els textos Medea Material de Heiner Müller i God-Dog de Toni Cots.

La finalitat d’aquesta recerca i creació és estructurar 4 peces curtes cadascuna amb entitat pròpia i presentar-les en espais no convencionals (com cases particulars, espais de treball, etc.). El seu procés parteix de diverses aproximacions al personatge i al mite. Medea (a la carta) es proposa com un diàleg amb el públic de manera que es generi un espai d’intimitat compartit.

www.medealacarta.org

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto de Sandra Nicolau

Esther Freixa i Ràfols és actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classes, tallers i cursos. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Toni Cots és actor, autor, professor i director de les arts escèniques. El seu treball s’ha desenvolupat a diferents països del món. Actualment dirigeix un Master i és membre fundador de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Aquest projecte ha estat en residència a La Serradora, espai de creació d’arts escèniques i del moviment

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org