TONI COTS – ESTHER FREIXA I RÀFOLS

CRA’P Residències 2023

25 i 26 de març a les 12h
Espai de CRA’P

Errància – relat d’un viatge és la tercera part d’una trilogia, resultat d’un diàleg continu entre Esther Freixa i Toni Cots que va començar al 2007 amb el procés i creació de Medea (a la carta), al que va seguir 30 anys – un acte poètic de resistència, i que ara culmina amb aquesta obra. Cada proposta, a la seva manera, genera un espai d’intimitat i de relació amb el públic per tal de compartir les diverses temàtiques que la revisió contemporània del mite qüestiona, a partir del llegat de la seva memòria.

Errància proposa un viatge, extemporani, més enllà dels confins de la modernitat, en el que convidem al públic a deambular per paisatges, visions i memòries. Es tracta d’un relat que s’esdevé en la trobada i separació de dos éssers solitaris, impredictibles en el seu procedir, que van a la deriva exiliats de qualsevol context, submergits en un temps continu.

 

 

 

 

 

Fitxa artística

Investigació i creació: Toni Cots, Esther Freixa i Ràfols
En escena: Toni Cots, Esther Freixa i Ràfols
Amb el suport de: CRA’P – Pràctiques de creació i investigació artística (Mollet)
Residència artística: EiMa – Espai de creació de Maria de la Salud (Mallorca)

Presentació del procés de creació

Taquilla inversa. Aforament limitat.
Reserva prèvia: info@cra-p.org / 666 763 504

Esther Freixa i Ràfols és actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Al mateix temps busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classes, tallers i cursos. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

Toni Cots és actor, investigador, dramaturg professor i director de les arts escèniques, i gestor cultural. El seu treball se ha desenvolupat a diferents països del mon. És membre fundador de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org