CRA’P Col·laboracions 2022

25 novembre a les 21 h
La Tramolla – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Adesso la finestra” un espectacle de Julieta Ferraro

DEL LLATÍ VENTUS. “Al PRINCIPI A ROMA LES FINESTRES NO IL·LUMINAVEN I LA LLUM ENTRAVA PEL PATI CENTRAL, PER AIXÒ M’IDENTIFICO AMB EL VENT I NO AMB LA LLUM”. NORMA CARINO

És a partir del concepte de finestra com a obertura en un mur per donar espai a l’aire i a la llum que sorgeix Adesso la Finestra, com a versió escènica d’un llibre amb el mateix nom. Entre dos mons, les paraules del llibre i una escriptora, una ballarina apareix com a pont i el seu cos com a llindar.

 

 

 

 

 

 

Foto Charol Stefano

Equip artístic:

Autoria i interpretació: Julieta Ferraro
Direcció escènica: Esther Freixa i Ràfols
Assessorament musical i paisatge sonor: Gennaro Oliviero
Textos i direcció general: Julieta Ferraro
Amb el suport de: CRA’P, Centre Cívic Can Clariana, BoliviaNow

Preu:
15€ (13€ per col·laboradors i associats de CRA’P i socies/socies de La Tramolla)

Compra d’entrades: 
latramolla.cat/entrades

 

Julieta Ferraro
Ballarina, actriu i performer. A Argentina es va formar com a professora nacional de dansa contemporània, diplomada al Professorat de Danses Isabel Taboga. Va cursar estudis com a actriu a l’Escola Nacional de Teatre i Música a la Universitat Nacional (cant i violí). Va ser ballarina de l’Elenc Provincial de Dansa Contemporània i actriu de l’Elenc estable del Ministeri de Cultura. A Berlin, es va especialitzar en dansa experimental i teatre físic a l’escola Kim Physical Theatre, on es va formar en la tècnica Body Weather. De tornada a Argentina, a partir del 2013 va començar la seva formació a la Universitat Nacional de les Arts en la carrera de Cinema. Des d’aquest moment s’ha dedicat a ser intèrpret en diverses produccions, especialitzant-se en cinema experimental i vídeo dansa. El seu treball com a actriu-ballarina a Maids ha estat guardonat en diversos festivals d’Anglaterra, Estats Units, Holanda, Itàlia, Eslovènia i Japó. Ha treballat com a intèrpret a Cuba, Xile, Berlín, Guatemala, Nova York, Buenos Aires i Londres. Es va formar en arts marcials (Kalaripayattu) a l’escola Hindustan Kalari Sangham, ciutat de Calicut, Índia. A partir del 2018 va començar la seva formació als estudis de dansa Siobhan Davies a Londres. Actualment resideix a Barcelona, impartint tallers i classes de dansa i teatre. Treballa en la creació del seu solo: Adesso la finestra com artista en residència de l’espai CRA’P a Mollet del Vallès.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org