CREACIÓ, JOC I MOVIMENT

CRA’P Tallers 2022-2023

D’octubre a juny 

Reunió informativa 20 de setembre a les 18h

És una proposta basada en les arts escèniques del teatre i la dansa, un taller on descobrir el propi cos, la relació amb els altres i el fet creatiu.

A través de diverses tècniques cada nen/a pot desenvolupar la consciència corporal, l’atenció i treballar el moviment des d’un lloc sensorial, obert i propi. Conèixer el cos proporciona major sensibilitat, confiança i seguretat, afavorint la comunicació i la relació amb l’entorn.

S’estableix un espai de confiança perquè cada nen/a pugui explorar i desenvolupar la seva creativitat, acompanyant els processos d’aprenentatge individuals i del grup.

La proposta s’estructura en quatre grups d’edats. Amb els més petits es fa un treball de sensibilització d’una hora setmanal, que es conclou en una segona fase de treball més tècnic fins als 8 anys. A partir dels 9 anys s’amplia l’horari amb sessions d’una hora i mitja setmanal per a incloure en una primera fase una introducció als processos de creació fins als 11 anys, i amb el grup d’adolescents es farà una creació pròpia que es mostrarà al públic en acabar el curs. També hi ha un grup dedicat a nens/es amb necessitats educatives especials, en el qual s’adapta el treball a les característiques de cadascú.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Equip docent Manuela Raurich, Isidora Zegers i Esther Freixa

3 a 5 anys – Dijous 17:15-18:15
6 a 8 anys – Dimarts 17:15-18:15
9 a 12 anys – Dimarts 18:30-20h
6 a 16 anys* – Dijous 18:30-19:30
*(nens/es amb necessitats educatives especials)

Preu:
1h setmanal 25€/mes (20€ col·laboradors de CRA’P)
1h i mitja setmanal 35€/mes (30€ col·laboradors de CRA’P)
Pagament trimestral

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

 

Manuela Raurich Mateluna es forma com a ballarina al Theaterschool a Amsterdam, on participa a diverses creacions amb els alumnes de la SNDO. Seguidament s’especialitza com a coreògrafa a Codarts Rotterdam. Després de graduar-se treballa per a la casa de creació Dansateliers a Rotterdam i participa al DanceWeb de Viena. Durant la seva maternitat es veu influenciada per la filosofia d’ Emmi Pikler. Actualment es dedica a la docència i apren Ioga Iyengar al Centre de Ioga de Barcelona amb Jordi Martí i el seu equip.

Isidora Zegers. Ballarina, coreògrafa i professora, llicenciada en Dansa. Des de 2007 realitza tallers de dansa i creació, en escoles, instituts, fundacions i festivals internacionals. També s’ha format en Quiropràxia, Osteopatia Tibetana i Qigong, incorporant aquestes pràctiques a la seva feina escènica i pedagògica.

Esther Freixa. Actriu-performer i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

Tots els col·laboradors de CRA’P tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.

Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org