CLOWN EN MOVIMENT

CRA’P Col·laboracions 2022

Divendres 8 de juliol a les 19h
Parc de les Pruneres – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Win-do-w” un espectacle de clown en moviment per totes les edats de Sara Pons

Una Clown fascinada i lliurada a l’instant, indaga a les profunditats dels conflictes que afligeixen l’ésser humà a mode de joc. Les seves aliades, fulles seques, guarden records, alguns ja passats a l’oblit. Recull, descobreix, camina… Ens transporta a un imaginari de finestres que s’obren, possibles possibilitats … Win-do-w, històries que només cal viure-les.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Equip artístic:
Creació i interpretació: Sara Pons
Direcció i tècnic: Richi Mora
Video promo: Jordi Arqué
Música: “Cantec vechi romanesc” Cel Mai, “some other ti me” Bill Bruford, “valse sentimentale” Tchaikovsky, “dreaming of a Waltz” Cinthya Garcia, “Miss Shepard’s “Waltz-George Fenton”

Agraïments: Diethild Meier, Claire Ducreux, Nun art, Sala de les Bèsties, festiu Ripollésdansa CC Sant Martí, CC Besòs, entre altres persones que m’han acompanyat i cregut en el projecte.

Sara Pons: Clown, Ballarina, Coreògrafa, Música i Pedagoga. Formada en dansa clàssica, contemporani i flamenc a l’escola Eulàlia Blasi (homologada amb l’Institut del Teatre de Barcelona), teatre, clown i Body Weather. El 2008 al costat de Richi Mora formen la “Cia. ElOtro”, Clown-Dansa i manipulació d’objectes, on treballen a diferents festivals nacionals i internacionals rebent gran reconeixement. També ha treballat amb “Cia. Malucada”, “Cia. Inuter”, col·lectivo no apte, “Cia. Dimente” (Brasil) com a intèrpret del solo “Always look at the sea” (Joaquín Guerrero) guanyador del primer premi coreogràfic dels solos de Stuttgart, amb “Cia. MonsDansa” (Nats Nus) amb l’espectacle WabiSabi el qual va estar 3 setmanes programat al Teatre New Victory de New York City (Novembre 2016), amb Diethild Meier al projecte (Take Time), i amb “Cia. ElOtro”. Com a docent imparteix workshops de Body weather, Clown, per diferents països d’Europa i ha treballat com a coreògrafa, Direcció i Ull extern en diferents projectes a Barcelona, Londres, Berlín. A l’actualitat treballa amb Cia. ElOtro i impartint workshops.

 

Gratuït. Aforament limitat.

Aquesta activitat és fruit de la col·laboració de CRA’P al programa Refresc’Art de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org