CRA’P Col·laboracions 2022

Dissabte 30 d’abril a les 19h
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “En el Laberint” una peça en procés de creació de i amb Isidora Zegers

Aquest procés creatiu es relaciona amb el mite d’Ariadna, o La senyora del Laberint, com l’anomena Christine Downing a “La Diosa. Imágenes mitológicas de lo femenino”, així com amb la literatura de Chantal Maillard, i l’obra de l’artista Kiki Smith.

En el laberint es traça un recorregut que no té final, que no té principi, on una de dues, ens trobem o ens perdem per sempre.

 

 

 

 

 

 

 

Equip artístic:
Idea i interpretació: Isidora Zegers
Acompanyament i col·laboració a la creació: Esther Freixa
Textos: Chantal Maillard
Residència: CRA’P

Isidora Zegers (Xile, 1984) Llicenciada en Dansa amb menció en Interpretació, des del 2008 s’ha desenvolupat com a intèrpret, coreògrafa i professora. Des del 2013 treballa com a terapeuta, després d’haver-se format en Quiropràxia i Osteopatia Tibetana.
Diplomada en Qigong a l’Escola Li Ping d’Acupuntura i MTC, des del 2019 està cursant Medicina Tradicional Xinesa, a la mateixa escola.
Al 2018 inicia un procés d’investigació a CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística, que li permet interioritzar, integrar, i relacionar les diverses pràctiques en què s’ha format, a través de les residències L’Espai 2018-2019, En el Laberint 2019-2022 i El Vent 2021-2022.

 

Gratuït. Aforament limitat.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dansa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org