CRA’P Col·laboracions 2022

Divendres 22 abril a les 20h
Jardinet del Casal Cultural – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Filosofia Amena” un espectacle de Colectivo Ameno

FILOSOFIA AMENA és una conferència que barreja la filosofia i l’espectacle. Una conferència de filosofia molt amena en la qual es llancen preguntes, es practica l’humor, l’amor, la poesia, la màgia i la numerologia. Per al conferenciant és la seva gran, potser la seva única oportunitat; la d’escapar, alliberar-se, fer amics, canviar de vida. I és que per a la filosofia sempre pot haver altres camins, sempre es pot pensar i viure d’una altra manera.

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística
Idea i creació: Marc Rodrigo
Interpretació: Marc Rodrigo
Gènere: Teatre d’humor, clown
Fotografia: Natalia Lucía
Públic: Recomanat a partir de 12 anys
Duració: 60 minuts
Suport a la creació: CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística i Fundació La Plana
Mirada externa: Javier Ariza i Diana Gadish
Poema Las personas curvas de Jesús Lizano i Chupitos de Danilo Facelli

Ameno, alter ego de Marc Rodrigo Gutiérrez, és el fundador, president, secretari, tresorer i únic integrant de COLECTIVO AMENO. Després de voler ser futbolista i cantant de rock, va estudiar filosofia i aquesta intensa experiència el va portar a voler convertir-se en pallasso. Va començar en el món del clown improvisant al carrer i al cap d’un temps va formar la seva primera companyia.
Entre d’altres s’ha format amb Christophe Tellier, Fanny Giraud, Miner Montell, Joan Estrader, Gorka Ganso, Gabriel Chamé, Antón Valén, etc … El 2011 va crear el seu propi col·lectiu i des de llavors ha anat combinant la filosofia amb l’humor. Ha creat diversos números curts, l’espectacle de sala Filosofia Amena i la performance itinerant Saunterer.
Actualment col·labora amb Diana Gadish, fent la música del seu últim espectacle de carrer, Handle with Care i amb el poeta Danilo Facelli. També prepara, juntament amb Maria Stoyanova, la performance The other map, dins el projecte europeu Be Spectactice i treballa com a pallasso d’hospital a “Pallapupas”.

Preu: 15€ (13€ socis del Casal i col·laboradors i associats de Cra’p)

Venda d’entrades: 93 593 11 74 / 690 216 302 / secretariat.elcasal@gmail.com

Aforament limitat.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P i el Casal Cultural de Mollet del Vallès amb el programa CRA’P al Jardinet.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org