CRA’P Col·laboracions 2022

De l’11 de gener al 18 de febrer
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta la vídeo instal·lació a dos canals de l’artista visual Alessandro Quaranta

Una nena dorm embolicada a la seva manta. La pantalla d’una làmpada que projecta zones d’ombra àmplies és la font d’una lluminositat que s’estén des de l’interior d’una habitació, com els cercles que genera una pedra llançada a l’aigua, fins a arribar als llocs més distants. El que es manifesta a l’interior reverbera a l’entorn exterior, perquè està fet del mateix material. El vídeo és un cant, una oració natural per viure el major temps possible.

En col·laboració amb CRA’P – Pràctiques de creació i recerca artística

 

 

 

 

 

 

Alessandro Quaranta és un vídeo artista nascut a Torí el 1975. El seu treball ha estat exposat al CAIRN Centre d’art (Digne-les-Bains, FR), al Museu Gassendi (Digne-les-Bains, FR) el 2019; al GAM (Museu d’Art Modern i Contemporani) de Torí el 2014; al FSRR ( Fundació Sandretto Re Rebaudengo, a l’Autograph ABP (Londres, Regne Unit) el 2012; al Museu d’Art Modern de Louisiana (DK) el 2011; al PAV (Turí), i al CESAC (Caraglio, IT) el 2010; al Museu d’Art Contemporani (Caracas, Veneçuela) el 2009; al DOCVA, CareOF (Milà) el 2008. Va participar a la Triennale du Valais (CH) el 2014, i a la X Biennale de Lió (FR) el 2009.

De dilluns a divendres de 15:15 a 21:30. Dissabte de 10h a 14h i de 16:30 a 20:30.
Gratuit.

Inauguració 12/01 a les 18h.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org