AMOR EN LA GUERRA – PRIMER PORTAL: L’ORACLE

Assaig General

CRA’P Presentacions 2021

Dissabte 13 de novembre a les 12h
Espai de CRA’P

Respirar el Mahabharata és un acte artístic de 12 anys de durada, que consisteix en el vot personal d’estudiar i narrar durant 12 anys, el Mahabharata, l’obra iniciàtica més gran coneguda.
Entre 2016 i 2028 es va estrenant, cada 12 de desembre, un nou capítol. El sisè acte de Respirar el Mahabharata consisteix en la presentació del tarot del Mahabharata, un pont entre la simbologia del Mahabharata i la del tarot; un pont entre el moment present i anys de tradició, i un pont entre la memòria personal i la col·lectiva.
L’esdeveniment consisteix en una instal·lació poètica, amb zona de relaxació i joc, on el visitant podrà residir fins a rebre la seva lectura personalitzada del tarot del Mahabharata.

 

 

 

 

 

 

Entrada lliure. Places limitades amb reserva prèvia:
info@cra-p.org / 666763504

Michael Gadish va estudiar la llicenciatura de Filologia hebrea a la Universitat d’Amsterdam i és diplomat en llengua i cultura sànscrita amb Elena Sierra a la UB. Col·labora com a escriptor en teatre i dansa contemporània des de 2004. La cerca dels orígens del llenguatge i la trobada entre la filosofia, l’art, la tradició i el contemporani l’ha portat a centrar-se en la narració oral com eina, combinada amb nous llenguatges escènics propis de la performance i a especialitzar-se en les fonts de tradició oral de la Índia: el Ramayana, Mahabharata i Puranes, per sentir que són una font de creativitat i saviesa inesgotables. Col·labora amb formacions de yoga i organitza tallers i conferències sobre cosmogonia índia que combinen la creativitat amb la divulgació. Des de 2015 està portant a terme una performance de 12 anys basada en el Mahabharata, on es compromet a estudiar durant 12 anys aquesta gran obra i estrenar cada 12 del 12 un espectacle nou basat en una part de la història. Cada 15 dies publica un escrit sobre l’estat de la investigació en el blog: www.respirarelmahabharata.com

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org