CRA’P Col·laboracions 2021

Diumenge 7 de novembre a les 17h
Mercat Vell – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Rèquiem d’un paisatge. Atlantis 2020” una peça de Diana Gadish

Rèquiem d’un paisatge. Atlantis2020 és una peça generada a partir d’una investigació sobre la memòria corporal, especialment en relació amb el territori i el/la terra.

Des del cos exposat es busca incidir sobretot en la memòria col·lectiva negada, fins a accedir al subconscient col·lectiu que ha estat enterrat. Un record que connecta amb la crueltat i la violència de l’ésser humà, i que ho fa des del dolor i el plaer, des de la destrucció i des del principal anhel de vida.

La posada en escena, pensada com un paisatge fluctuant i que a poc a poc porta l’espectador cap a una mirada contemplativa, és una invitació a un espai de recolliment i reflexió personal.

 

 

 

 

 

 

FITXA ARTÍSTICA

Concepte i coreografia: Diana Gadish
Interpretació i creació: Diana Gadish i Esther Freixa
Dramatúrgia: Toni Cots
Disseny de llum: Daniel Miracle
Disseny de vestuari: Diana Gadish i Esther Freixa
Confecció de vestuari: Lola Bendala
Suports: La Caldera, CRA’P Pràctiques de Recerca i Creació Artística, CAM Fàbrica de les Arts del Moviment Roca Umbert, Festival Citemor i Fundació la Plana.

Diana Gadish, cursa primer cicle de Belles Arts a la U.B. i en el 2007 es gradua de S.N.D.O. (Estudis superiors de coreografia a Amsterdam).

Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i “performance”. Aquesta hibridació de gèneres artístics està latent en les seves creacions on genera una tensió entre allò teatral i lo performatiu. Amb les seves creacions Hiccup for Home (2007), Genesis Joplin (2009), Lucy Live (2013) i Handle with care (2016) ha actuat en diversos països europeus i d’Amèrica llatina.

Des 2016 treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas. També és membre de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística.

www.dianagadish.com

 

Per majors de 16 anys.
Venda d’entrades: molletvalles.koovin.com

5€. Aforament limitat.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org