ADRIANA REYES

CRA’P Residències 2021

Dissabte 16 d’octubre a les 18h
Espai de CRA’P

–  Una vegada vaig ser tota ball, no estava sola. Hi havia plantes.

Coreografías selváticas és un solo aparent, és una massa estesa entre dues dimensions de moviment. Una temptativa de presència conjunta entre: elles les plantes, jo i vosaltres.

Coreografías Selváticas sorgeix de la comunicació amb formes de vida vegetal i les seves possibilitats en la producció sensible. La curiositat que emana de les plantes va de la mà de l’experimentació, l’alquímia i el cultiu, tres grans camps magnètics des dels quals la humanitat ha fet vincle amb el món vegetal. Cada cultura amb infinitat de pràctiques que van des de rituals, cerimònies xamàniques, fins a usos recreatius i culinaris. Medicina i verí; aliment.

Coreografías Selváticas es pregunta si l’encant que té el món vegetal com a forma de relacionar-se amb la vida humana pot més enllà. D’aquí sorgeix la voluntat del poder d’imaginar: formes de vida que suspenen l’opressió en qualsevol de les seves configuracions.

Coreografías Selváticas pretén ser un llibre de botànica en moviment, un llibre obert en tot cas, per ampliar l’experiència estètica a altres camps de la percepció.

 

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística

Creació: Adriana Reyes
Acompanyament artístic: Janet Novás, Jesús Barranco y Carolina Sisabel Acompanyament teòric: Manuela Pedrón Nicolau y Florencia Carrizo
Disseny de llums: Cristina Bolívar
Documentació: Mariana Viana
Suport: La Poderosa, CRA ́P, Residencias Paraíso, c.e.m- centro em movimento, CENTA.

Presentació del procés de creació

Entrada lliure. Places limitades amb reserva prèvia:
info@cra-p.org / 666763504

Adriana Reyes és antropòloga i creadora en el camp de les arts vives. Màster en estudis feministes, s’ha especialitzat en sexualitats i diversitat. Alhora, s’ha format amb diferents artistes entre Espanya, el Brasil i Portugal. Porta més de deu anys immersa en l’estudi de plantes amazòniques. Les ciències socials, les arts vives, els estudis transfeministas i les medicines són els seus camps d’interès, plaer i acció. Últimament està volent donar-se pas a la Chamana Capricho, una amant de les multiplicitats. Ella es muito hot muito real.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org