ESPECIAL MOVIMENT AUTÈNTIC

CRA’P tallers 2021

De l’1 al 3 d’octubre
Residencial a La Plana, Santa Maria d’Oló

Un cap de setmana per entrar en contacte amb el nostre cos de forma gentil i deixar-nos sorprendre de les seves possibilitats.

Combinarem sessions guiades de dansa improvisada amb el Moviment Autèntic. El Moviment Autèntic és una pràctica de moviment que a través d’una escolta profunda permet una experiència on es manifesta la relació entre psique i cos. La dansa improvisada ens ajudarà a trobar fluïdesa, obertura i consciència corporal.

El treball es farà combinant l’estudi i l’exterior. Tot en l’entorn privilegiat de La Plana.

Dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos.
No cal experiència prèvia.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imparteixen Diana Gadish i Esther Freixa

Lloc: La Plana, Santa Maria d’Oló

Arribada divendres a les 17h
Sortida diumenge després de dinar

Preu:
235€ (220€ col·laboradors i associats de Cra’p)
Inclou allotjament i pensió completa

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Diana Gadish. Artista escènica basada sobretot en la dansa contemporània i el clown. El 2007 es gradua a School for New Dance Development, Amsterdam. Ha treballat com a intèrpret i creadora en diversos països europeus i a Llatinoamèrica. Porta més de 10 anys impartit classes i tallers de dansa, expressió corporal i clown a nens/es, joves i adults/es. Actualment també treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas.

Esther Freixa és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes i tallers de coneixement del cos i moviment des de fa més de 15 anys en diferents contextos, artítistics i terapèutics. Alhora, ha presentat el seu treball escènic i ha impartit tallers a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica, i Índia. És membre fundadora de CRA’P.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org