COS – CONSCIÈNCIA – CREATIVITAT

CRA’P tallers 2021 – 2022

D’octubre a març
Dijous de 20h a 21:30

Es tracta d’un taller d’exploració personal a través de diverses tècniques i pràctiques per connectar amb la sensibilitat del cos i obrir la percepció. Experimentarem el cos creatiu des del moviment, la respiració, la veu i la presència. Cada participant podrà fer un recorregut únic endinsant-se en la seva intimitat. Observar les pròpies necessitats de moviment, les diverses qualitats d’energia, les possibilitats de l’imaginari i les associacions de les seves memòries.

Dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos.

No cal experiència prèvia.

 

 

 

 

 

 

Imparteixen Esther Freixa i Sara Pons

Preu:
Trimestre 105€ (90€ col·laboradors i associats de CRA’P)
Mes 40€ (35€ col·laboradors i associats de CRA’P)
Sessió solta 10€ (7€ col·laboradors i associas de CRA’P)

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Esther Freixa és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes i tallers de coneixement del cos i moviment des de fa més de 15 anys en diferents contextos, artítistics i terapèutics. Alhora, ha presentat el seu treball escènic i ha impartit tallers a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica, i Índia. És membre fundadora de CRA’P.

Sara Pons és investigadora del moviment i del clown. Des de fa més de 15 anys aprofundeix en la pràctica del Body Weather, investigant amb diferents mestres en diferents llocs del món i de manera autodidacta constant. Ha treballat amb diferents companyies i ha impartit tallers i mostrat els seus treballs arreu de la península, Europa i els Estats Units.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org