CRA’P Laboratoris 2021

22-23-24 d’octubre

El LAB es realitzarà dins d’un marc de reflexió i transmissió sobre el fet escènic i creatiu. A partir de pràctiques individuals i de propostes compartides es genera un espai d’anàlisi i investigació sobre la forma, el temps i la presència en el llenguatge del que avui anomenem art escènic i els seus models de representació.

S’abordarà què entenem per moment present i la seva significació en l’acció – les seves qualitats, densitat, i multiplicitat de capes, que fan possible que cada detall cobri vida.

El LAB està basat en un principi de reciprocitat que es nodreix de les experiències, aportacions, capacitats i propostes de cada participant. A partir de les pròpies inquietuds, preguntes o punts de vista es desenvolupa un procés de diàleg i es construeixen mapes de coneixements compartits.

Dirigit a practicants de les arts escèniques i qualsevol persona interessada en els processos de creació.

 

 

 

 

 

 

 

Dirigit per Toni Cots

Horaris:
Divendres de 17:00 a 21:00
Dissabte de 09:30 a 19:30
Diumenge de 09:30 a 15:30

Preu:
140€ (115€ col·laboradors i associats de CRA’P, membres de l’APdC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Toni Cots és actor, autor, professor i director de les arts escèniques, i gestor de projectes culturals internacionals. Ha estudiat dansa contemporània a Europa, i diverses tradicions escèniques i arts marcials a Índia, Bali i Japó. Durant 10 anys ha estat actor de l’Odin Teatret i membre de l’ equip pedagògic de l’ISTA – International School of Theatre Antropology fins al 1985. Ha dirigit programacions, activitats i festivals internacionals a diferents països i ciutats (Sitges, Copenhaguen, Amsterdam, Barcelona, etc.). Ha generat projectes internacionals de caràcter cultural d’implicació social en diferents països i contextos. Els seus projectes culturals, creacions artístiques, sota el nom de Basho i el seu propi, han estat presentats i realitzats a països d’Europa, Sud de la Mediterrània, Llatinoamèrica i Àsia. Del 2001 al 2010, ha impulsat i coordinat, amb Malpelo, el centre L’animal a l’esquena. De 2007 a 2010 ha dirigit el Màster MACAPD – Master in Contemporary Arts Practice & Dissemination. Del 1999 al 2019 ha estat membre del consell de redacció de la revista Performance Research (Routledge). Actualment és membre fundador de CRA’P.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org