CRA’P Col·laboracions 2021

Dissabte 1 de maig a les 19h
Teatre Can Gomà – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Chop Suey” un espectacle de Cia. Charol&Ferraro

És un quadre, una trobada entre allò íntim i allò públic, un paisatge carnal on allò pictòric porta a construir una sèrie de relats. Dues intèrprets exploren com transferir l’obra d’Edward Hopper a l’univers teatral. Quin és l’enigma darrere dels personatges del pintor?

 

 

 

 

 

 

Imatge Magui Pichinini

Fitxa artística:

Idea, direcció general i interpretació: Charol Stefano, Julieta Ferraro
Assessorament teatral: Nicolás Carbajal Cerchi
Música: Federico Salgado
Creació audiovisual i fotografia: Magui Pichinini
Assessorament escènic: Claudia Vilà
Espai lumínic: Natalia Tamara Rosa
Textos: Julieta Ferraro
Projecte en residència a: CRA’P, Lleialtalt Santsenca, L’Estruch de Sabadell

Teaser: https://youtu.be/d97rB7-Xwlk

Charol Stefano
Ballarina, performer, acròbata aèria i iogui. Argentina i resident a Barcelona des del 2016. A Argentina es va formar com intèrpret en Teatre Musical i Dansa a la Fundació Julio Bocca, Capital Federal. Va continuar els seus estudis dins de l’escena contemporània amb reconeguts coreògrafs i va ampliar els seus estudis d’arts a la Universitat Nacional d’Arts (I.U.N.A), cursant la carrera de crítica d’arts durant dos anys. Com a ballarina ha treballat per a companyies com: Fuerza Bruta de Dicky James, Compañía Contemporánea de Buenos Aires; coreògrafes com: Vivian Luz, Brenda Angiel, Mayra Bonard. A Barcelona treballa en diferents produccions de la Fura dels Baus i el Teatre Liceu com a acròbata aèria, i dedica el seu temps a projectes personals de dansa així com a la investigació i docència de la seva tècnica: Ioga Fusió on imparteix classes de ioga i mobilitat a Montgat.

Julieta Ferraro
Ballarina, actriu i performer. A Argentina es va formar com a professora nacional de dansa contemporània, diplomada al Professorat de Danses Isabel Taboga. Va cursar estudis com a actriu a l’Escola Nacional de Teatre i Música a la Universitat Nacional (cant i violí). Va ser ballarina de l’Elenc Provincial de Dansa Contemporània i actriu de l’Elenc estable del Ministeri de Cultura. A Berlin, es va especialitzar en dansa experimental i teatre físic a l’escola Kim Physical Theatre, on es va formar en la tècnica Body Weather. De tornada a Argentina, a partir del 2013 va començar la seva formació a la Universitat Nacional de les Arts en la carrera de Cinema. Des d’aquest moment s’ha dedicat a ser intèrpret en diverses produccions, especialitzant-se en cinema experimental i vídeo dansa. El seu treball com a actriu-ballarina a Maids ha estat guardonat en diversos festivals d’Anglaterra, Estats Units, Holanda, Itàlia, Eslovènia i Japó. Ha treballat com a intèrpret a Cuba, Xile, Berlín, Guatemala, Nova York, Buenos Aires i Londres. Es va formar en arts marcials (Kalaripayattu) a l’escola Hindustan Kalari Sangham, ciutat de Calicut, Índia. A partir del 2018 va començar la seva formació als estudis de dansa Siobhan Davies a Londres. Actualment resideix a Barcelona, impartint tallers i classes de dansa i teatre. Treballa en la creació del seu solo: Adesso la finestra com artista en residència de l’espai CRA’P a Mollet del Vallès.

Venda d’entrades: molletvalles.koovin.com

Aforament limitat.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dansa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org