LA ATLÀNTICA

CRA’P Residències 2021

27 de març a les 18h
Espai de CRA’P

4a residència de creació.
Aquest procés creatiu parteix d’una reflexió sobre el concepte llar, què és casa per a tu? Tres dones, immerses en la vida moderna, s’adonen de la manca d’ “això” que és casa per elles. Busquen a través de diferents espais i formes com tornar a aquest lloc familiar de repòs on sentir-tranquil·les, segures, cuidades… Potser aquest lloc no està tan lluny i pot trobar-se en la terra, en el cos o, fins i tot, en el vincle.

 

 

 

 

Amb La Atlàntica

Presentació del procés de creació

Entrada lliure. Places limitades amb reserva prèvia:
info@cra-p.org / 666763504

La Atlàntica és un col·lectiu internacional de teatre que reuneix creadores de diferents països. S’uneixen per l’interès en el treball col·lectiu i el desig per generar xarxes amb altres col·lectius de dones. Es troben en el procés de creació de la seva primera obra: Home-Maison-Casa que va obtenir el premi “beca a la creació escènica 2020-2021” atorgat pel teatre cercle de València. Paral·lelament se li atorga en conjunt al col·lectiu Agrupación Tripulación (Xile) el premi Iberescena per col·laborar en la creació de l’obra Walinto del Col·lectiu Tripulación a la Residència Maile el Monte a Xile a l’octubre de 2021.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org