CRA’P Col·laboracions 2021

Dissabte 6 de març a les 19h
Teatre Can Gomà – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Likes” un espectacle de i amb Núria Guiu Sagarra

LIKES parteix de l’anàlisi de dos dels fenòmens més populars de Youtube: el cover dance i els tutorials i vídeos sobre les diferents tècniques de ioga. Des d’una perspectiva socio-antropològica, l’artista aborda el públic amb un discurs sobre el valor social d’un like en les nostres societats.

 

 

 

 

 

 

Foto Piotr Jaruga

Equip artístic:

Direcció, coreografia i performer: Núria Guiu Sagarra
Assistència artística: Esther Freixa i Sónia Gómez
Assistència tècnica: Carles Borràs i Sergio Roca
Assessorament de vestuari: Nestor Reina
Foto i vídeo: Alice Brazzit
Diseny de llum i edició de música: Núria Guiu Sagarra (Byetone, William Basinski, Mike Posner, Ed Sheeran)
Manager: Fani Benages
Projecte en residencia a: CRA’P, Konvent.0, Espai Bokashi, La Blanca i Sala Hiroshima de Barcelona.

LIKES va ser estrenat el 17 de febrer 2018 a la Sala Hiroshima.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=klCT4PIvlmQ&t=5s

Núria Guiu es gradua a l’institut del Teatre en dansa clàssica, forma part d’IT Dansa i posteriorment treballa com a ballarina amb companyies com, Cullberg Balletten, Gisele Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), Ingri Fiksdal, Jasmin Vardimon, La Veronal, Kobalt Works entre d’altres. És professora certificada de Ioga Iyengar i estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució humana a la universitat de la UOC. Ha treballat com a assistent artística de Gisele de Vienne i també com a intèrpret d’algunes de les seves creacions com Crowd o This Is How You Will Disappear. Des del 2012 s’interessa per la coreografia i indaga en la relació cos-digitalitat. Likes, va ser peça sel·lecionada a la plataforma europea d’Aerowaves 2018, va guanyar una menció especial com a millor actuació de dansa a “Premis ciutat de Barcelona 2018” així com un premi a la millor actuació dins la categoria solo de dansa als “Premis de la crítica 2018”. Els seus nous treballs son Spiritual Boyfriends, estrenat al Festival Grec de Barcelona 2020 i Futuralgia, una peça de grup comisionada per Unusual Symptoms del Dance Theater Bremen. Núria Guiu és actualment artista associada a Graner de Barcelona.

www.nuriaguiu.com

Després de l’actuació hi haurà un fòrum amb l’artista i joves (a partir de 15 anys).

Gratuït. Aforament limitat.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dona de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org