CRA’P resident octubre 2020 a abril 2022

EL VENT

Durant el juliol i l’agost del 2020 vaig elaborar un taller que va tenir com a punt de partida els Vuit Gots Extraordinaris de la Medicina Tradicional Xinesa, el Vent va ser un dels tants elements que es van anar enllaçant al tema inicial.

Aquesta residència serà l’espai per continuar descobrint i explorant tant el contingut de taller, ara posant al centre el Vent, com la manera de realitzar-lo.

 

 

 

 

 

Isidora Zegers (Xile, 1984) Llicenciada en Dansa amb menció en Interpretació, des del 2008 s’ha desenvolupat com a intèrpret, coreògrafa i professora. Des del 2013 treballa com a terapeuta, després d’haver-se format en Quiropràxia i Osteopatia Tibetana.
Diplomada en Qigong a l’Escola Li Ping d’Acupuntura i MTC, des del 2019 està cursant Medicina Tradicional Xinesa, a la mateixa escola.
Al 2018 inicia un procés d’investigació a CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística, que li permet interioritzar, integrar, i relacionar les diverses pràctiques en què s’ha format, a través de les residències L’Espai 2018-2019 i Laberint 2019-2021.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org