COS – CONSCIÈNCIA – CREATIVITAT

CRA’P Tallers 2021

D’abril a juny
Dijous de 20h a 21:30h

Es tracta d’un taller d’exploració personal a través de diverses tècniques i pràctiques per connectar amb la sensibilitat del cos i obrir la percepció. Experimentarem el cos creatiu des del moviment, la respiració, la veu, la presència i l’escriptura. Cada participant podrà fer un recorregut únic endinsant-se en la seva intimitat. Observar les pròpies necessitats de moviment, les diverses qualitats d’energia, les possibilitats de l’imaginari i les associacions de les seves memòries.

Dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos.
No cal experiència prèvia.

 

 

 

 

 

 

Imparteixen Esther Freixa i Diana Gadish

Preu:

Trimestre 105€ (90€ col·laboradors i associats de CRA’P)
Mes 40€ (35€ col·laboradors i associats de CRA’P)
Sessió solta 10€ (7€ col·laboradors i associas de CRA’P)

Inscripcions: 
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Esther Freixa és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys en diferents contextos, artítistics i terapèutics. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

Diana Gadish. Artista escènica basada sobretot en la dansa contemporània i el clown. El 2007 es gradua a School for New Dance Development, Amsterdam. Ha treballat com a intèrpret i creadora en diversos països europeus i a Llatinoamèrica. Porta més de 10 anys impartit classes i tallers de dansa, expressió corporal i clown a nens/es, joves i adults/es. Actualment també treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org