CIA. CHAROL & FERRARO

CRA’P Residències 2020

Divendres 4 de desembre a les 19h
Espai de CRA’P

Dos intèrprets exploren com transferir el món del pintor Edward Hopper a l’univers teatral.

Chop Suey és una pintura, un relat, un paisatge per compartir una intimitat, una manera de donar vida a aquelles misterioses dones darrere del quadre.

 

 

 

 

 

 

Intèrprets: Carolina Charol Stefano i Julieta Ferraro
Direcció escènica: Nicolas Carabajal Cerchi
Direcció audiovisual: Magui Pichinini
Paisatge sonor: Federico Salgado
Assessorament escènic: Clàudia Vilà
Direcció general: Cia Charol&Ferraro

Presentació del procés de creació.
Entrada lliure. Reserva prèvia.

Julieta Ferraro: artista argentina especialitzada en Teatre Físic, Dansa Contemporània, Dansa Experimental i tècnica Body Weather. Durant els últims deu anys ha treballat donant workshops i tallers a Argentina, Xile i Guatemala. Com a artista freelance ha estat performer i estudiant en diversos llocs com ara Cuba, Xile, Berlín, París, Guatemala, New York i Índia. Durant el 2018 comença la seva investigació en Dansa Contemporània als estudis Siobhan Davies, Londres. Actualment viu a Barcelona, treballant com a actriu, ensenyant a través de tallers i workshops, i en la creació dels seus dos projectes: “Adesso l’Finestra” i “Cia Charol i Ferraro”.

Carolina Charol Stefano: Viu a Barcelona des del 2016 treballant com a ballarina, acròbata i freelance performer. Al 2018 comença el seu treball amb la Fura dels Baus, Teatre Liceu amb Paco Azorín i la seva creació personal en el grup Cia. Charol y Ferraro. Ha treballat per a diversos grups i projectes com Força Bruta Argentina, Vivian Llum Dansa-teatre, Mayra Bonard, Gabriela Barbeiro, Brenda Angiel i altres coreògrafs entre Argentina i Barcelona.

 

 

 

Foto: ©Tristán Pérez-Martín

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org