TANIT COBAS I MARTA SANTACATALINA

CRA’P Residències 2020

9 de desembre a les 19h
Espai de CRA’P

Un espai aïllat ocupat per una dona que envia, espera i rep al costat de la distància.

Amb S-end partim de la falsa simplicitat d’una abraçada, aprofundim en els conflictes amb la mateixa
naturalitat amb la que enviem una emoticona i rescatem les imatges de la persona dialogant amb el seu alter ego.

Creem així un únic cos en constant diàleg que és alhora, dos monòlegs interns simbiòtics.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Álex Terol

Amb Tanit Cobas i Marta Santacatalina

Presentació del procés de creació
Entrada lliure

 

Tanit Cobas, La Coruña. Comença els estudis de dansa clàssica en el Conservatori Professional de la seva ciutat natal. Apassionada del moviment i els límits físics, es trasllada a Barcelona als 18 anys per cursar paral·lelament el Conservatori Professional de Dansa en la branca de contemporani (CPD) i el Superior de Dansa en la modalitat de Coreografia i Interpretació (CSD).
Després de graduar-se, forma part de la jove companyia, IT Dansa, sota la direcció artística de Catherine Allard. On interpreta nacional i internacionalment peces de Akram Khan, Ohad Naharin, Alexander Ekman, Jiri Kylian i Lorena Nogal.
Actualment, és una artista multidisciplinària i freelance que col·labora amb diferents companyies i artistes com Sibèria – Paloma Muñoz, Iron Skulls, Ana Borrosa, La Veronal, DuaLipa, Mans O, Candela Capitán, entre altres i cursa el grau en Traducció i Interpretació per la UOC.

Marta Santacatalina, Alcoi. Posseeix una personalitat extremadament activa i curiosa que la impulsa a desenvolupar un interès especial per investigar les diferents possibilitats d’expressar-se.
Comença la seva formació professional en dansa contemporània en el Conservatori Oscar Esplá d’Alacant. Més tard es trasllada a Barcelona, on es gradua en aquesta especialitat a l’Institut del Teatre (CPD), i comença la seva carrera periodística a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Continuarà la seva formació al Projecte goOD de la companyia Otra Danza. Més tard treballa com a ballarina sota la direcció de Joao Cidade, Ana Borrosa o Asun Noales (Jove Ballet de la Generalitat Valenciana)
Actualment investiga en el terreny de la vídeo-dansa, col·labora amb mitjans de comunicació i es forma en diferents disciplines de dansa aèria i d’arts marcials -Full contact, Brazilian Jiu-Jitsu o Boxa-. També participa en produccions de dansa amb Otra Danza o la Cía. Sacude.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org