CRA’P Tallers 2020

17 i 18 d’octubre de 10h a 14h

El recurs principal del creador escènic és la imaginació. A més de la seva presència i concentració, és imprescindible també l’energia extra amb la que l’actor envia als espectadors les imatges exteriors i/o interiors de la seva creació, tancant així el cercle màgic del teatre.

En el taller desenvolupem aquests recursos individuals i col·lectius amb rituals, disciplines, exercicis i jocs fent: de l’impossible-possible, de lo possible-difícil, de lo difícil-fàcil, de lo fàcil-divertit i bell. Canalitzarem els exercicis en situacions i escenes sense paraula.

El taller va dirigit a qualsevol persona, amb o sense experiència en les arts escèniques, interessada a explorar en el camp de l’expressió.

 

 

 

 

 

 

Imparteix Peter Gadish

Preu:
70€ (55€ col·laboradors i associats de CRA’P, membres de l’APdC, AADPC, AGT i graduats de l’Institut del Teatre).

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Peter Gadish va començar a actuar ja de molt jove al seu país natal (Hongria) fent diverses formes de teatre: teatre infantil, actor radiofònic, cabaret satíric a la TV, show-man en bars nocturns. Amb el teatre universitari de Debrecen (Hongria) va realitzar gires per Alemanya, Polònia i Unió Soviètica. El 1972 es trasllada a Israel on estudia la carrera de teatre i interpretació a la Universitat de Tel Aviv.
Va ser membre fundador del grup de teatre sociopolític “Neve Tzedek”. Aquesta companyia va estrenar obres d’autors israelians contemporanis i clàssics europeus. En paral·lel van realitzar treball teatral amb grups de nens de barris marginals.
El 1990 es va traslladar a Barcelona, on dedica la major part de la seva activitat a l’educació teatral.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org