CRA’P Tallers 2020

6 dimecres, inici 21 d’octubre. Sessions quinzenals.

20h Espanya
15h Argentina / Xile
13h Mèxic

Les narracions tradicionals de l’Índia fan servir la suggestió poètica com a mètode de desconstrucció de les creences més arrelades. Un mètode que substitueix creences per creativitat. En aquest taller proposem el seguiment d’un procés que aporta eines de treball i un acostament al mètode de la narració meditativa. Apte per hom interessat en el creixement interior i artistes, o pensadores, que vulguin desenvolupar noves eines creatives i noves maneres de veure la realitat.

Cada trobada consisteix en una narració de 30 minuts, basada en el signe lunar del dia de la trobada, seguida d’una meditació/visualització, basada en la mateixa narració, i una roda de preguntes i comentaris. L’assistència a la roda de preguntes és opcional.

 

 

 

 

 

Imparteix Michael Gadish

Preu:
Trimestre 50€ (45€ col·laboradors i associats de CRA’P)
Mes 20€ (15€ col·laboradors i associats de CRA’P)
Sessió solta 12€ (10€ col·laboradors i associats de CRA’P)

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Online a través de la plataforma zoom

Michael Gadish va estudiar la llicenciatura de Filologia hebrea a la Universitat d’Amsterdam i cultura sànscrita amb Elena Sierra en la UB. Col·labora com a escriptor en teatre i dansa contemporània des de 2004. La cerca dels orígens del llenguatge i la trobada entre la filosofia, l’art, la tradició i el contemporani l’ha portat a centrar-se en la narració oral com eina, combinada amb nous llenguatges escènics propis de la performance i a especialitzar-se en les fonts de tradició oral de la Índia: el Ramayana, Mahabharata i Puranes, per sentir que són una font de creativitat i saviesa inesgotables. Col·labora amb formacions de yoga i organitza tallers i conferències sobre cosmogonia índia que combinen la creativitat amb la divulgació. Des de 2015 està portant a terme una performance de 12 anys basada en el Mahabharata, on es compromet a estudiar durant 12 anys aquesta gran obra i estrenar cada 12 del 12 un espectacle nou basat en una part de la història. Cada 15 dies publica un escrit sobre l’estat de la investigació en el blog: www.respirarelmahabharata.com

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org