CREACIÓ, JOC I MOVIMENT

CRA’P Tallers 2020

Del 29 de juny al 15 de juliol dilluns i dimecres de 17h a 18:30

ESPECIAL TALLER DE CREACIÓ

És una proposta que parteix del taller regular COS ESCÈNIC i ara es centrarà en fer un procés creatiu per elaborar el que hem viscut els darrers mesos. A través de la creativitat, el joc i el moviment obrirem un espai per acompanyar i processar conjuntament les emocions i sentiments del confinament i les posteriors restriccions.

Jugar per fer de les limitacions noves possibilitats.
Moure’s per passar de la frustació a la diversió.
Transformar el control del cos en consciència corporal.
Reconèixer l’espai que ens separa com l’espai que ens relaciona.

L’últim dia es compartirà amb les families el resultat de la creació.

 

 

 

 

 

 

Imparteixen Esther Freixa i Sigrid Kollmannsperger

Grup únic:
De 4 a 10 anys.
Places limitades per garantir les mesures de seguretat i higiene.

Preu: 50€

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Esther Freixa. Actriu-performer i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 15 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.

Sigrid Kollmannsperger. Actriu-performer i creadora plàstica, diplomada a l’Escola de l’Actor Réplika. Des de fa més de quinze anys es forma en diverses tècniques físiques actorals, anatòmiques, de moviment, dansa, cant i art marcial. Ha treballat amb persones amb diversitat funcional a la Fundació Pere Mitjans i ha estat membre de diverses companyies teatrals i associacions culturals.

 
Fotos: Alba Montañez
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org