CRA’P resident 2018

ATLANTIS2018
Esboç d’un paisatge

“Atlantis2018” fa referència al mite d’una civilització desapareguda a causa d’una catàstrofe.

El títol es re-actualitza cada any. Aquesta re-actualització incideix en el caràcter processual i inacabat de la recerca, que no apunta cap a una fita concreta sinó a una pràctica que es confronta constantment al moment present. La recerca es va iniciar l’any 2017, ha sigut compartida per diferents persones i ha passat per diferents estadis.

El principal eix del treball és la memòria corporal, sobretot en relació al/s territori/s. Com a memòria corporal s’entén no només la memòria personal, sinó també tota la memòria heretada i memòria compartida (col·lectiva). És una proposta d’immersió, arribant a profunditats on ficció i realitat ja no són discernibles.

 

 

 

 

 

 

 

COL·LABORADORS

Toni Cots, com a ull extern i ajudant a la dramatúrgia.

Persones que participen del procés en l’estudi: Sigrid Kollmannsperger, Darío Castro, Daniel Loaiza, Amaranta Velarde, Esther Freixa, Carme Martínez i Oihana Altube.

Amb el support de La Caldera i Festival Citemor (Montemor-o-Velho), i col·laboració de CRA’P i Fundació la Plana.

 

Diana Gadish, cursa primer cicle de Belles Arts a la U.B. i en el 2007 es gradua de S.N.D.O. (Estudis superiors de coreografia a Amsterdam). Fa les pràctiques de final de carrera amb David Zambrano a Soul Project i amb Diego Piñón (www.butohritualmexicano.com).

Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i “performance art” en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Suïssa, Alemanya, Espanya i Mèxic), amb els artistes Amaranta Velarde, Maria Stoyanova, La Fura dels Baus, Joao Negre , Jeremy Wade, Guillem Mont, Katerina Bakatesaki (amb coreografia de Min Tanaka), etc. De l’any 2003 al 2007 va ser membre del grup interdisciplinari d’improvisació de música i dansa The Moving Point (Amsterdam).

El 2008 entra en contacte amb el món del clown treballant al costat de Jango Edwards a Cabaret Cabrón. Com a clown es forma, entre d’altres, amb Christophe Thellier, Fanny Giraud, Miner Montell i Jef Johnson. Crea els seus propis números de clown (“esquetxos”), amb els quals actua en nombrosos cabarets, festivals i trobades de poesia. Amb un d’ells guanya el Primer Premi al Festival Còmic de Figueres del 2011.

Amb les seves creacions Hiccup for Home (2007), Genesis Joplin (2009), Lucy Live (2013) i Handle with care (2016), ha actuat a Espanya, Bèlgica, Holanda, Alemanya, República Txeca, Eslovènia, Dinamarca i Mèxic.

Actualment actua amb les obres Lucy Live i Handle with care, de de 2015 treballa de pallassa d’hospital amb Pallapupas i imparteix classes de dansa i treball corporal al Col·legi de Teatre de Barcelona (http://www.coledeteatredebarcelona.com) i Laboratorio Escuela (http://laboratorioescuela.es).

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org