CRA’P resident 2019

ATLANTIS2019. ESBOÇ D’UN PAISATGE

“Atlantis2019” fa referència al mite d’una civilització desapareguda a causa d’una catàstrofe.

El títol es re-actualitza cada any. Aquesta re-actualització incideix en el caràcter processual i inacabat de la recerca, que no apunta cap a una fita concreta sinó a una pràctica que es confronta constantment al moment present. La recerca es va iniciar l’any 2017, ha sigut compartida per diferents persones i ha passat per diferents estadis.

El principal eix del treball és la memòria corporal, sobretot en relació al/s territori/s. Com a memòria corporal s’entén no només la memòria personal, sinó també tota la memòria heretada i memòria compartida (col·lectiva). És una proposta d’immersió, arribant a profunditats on ficció i realitat ja no són discernibles.

 

 

 

 

 

Concepte i creació: Diana Gadish

Interpretació: Esther Freixa i Diana Gadish

Acompanyament i suport dramatúrgic: Toni Cots

Amb el support de La Caldera i Festival Citemor (Montemor-o-Velho), i col·laboració de CRA’P i Fundació la Plana.

Diana Gadish, cursa primer cicle de Belles Arts a la U.B. i en el 2007 es gradua de S.N.D.O. (Estudis superiors de coreografia a Amsterdam). Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i “performance art” en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Suïssa, Alemanya, Espanya i Mèxic).

Amb les seves creacions “Hiccup for Home” (2007), “Genesis Joplin” (2009), “Lucy Live” (2013) i “Handle with care” (2016), ha actuat a diferents països europeus i d’América llatina.

Actualment, a part de seguir girant amb les seves obres escèniques, imparteix classes de treball corporal a Laboratorio Escuela (http://laboratorioescuela.es) i des de 2015 treballa com a pallassa d’hospital amb “Pallapupas”. També és membre de CRA’P (http://www.cra-p.org).

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org