CRA’P Col·laboracions 2020

Divendres 13 de març de 18h a 21h

La memòria de la carn és la nova fase d’investigació del projecte Cos-Document d’Estitxu Arroyo, on l’artista centra la mirada en la dona d’un altre temps per comprendre d’on vénen les arrels d’aquesta construcció de la feminitat heretada que vivim avui endinsant-nos en les seves memòries. Memòries recollides en els cossos de les nostres mares, àvies i les dones que ens han precedit.

La proposta per aquest taller, partirà d’una sèrie d’imatges de dones de la història familiar de cada participant. Imatges del seu propi àlbum familiar que cadascuna triarà i portarà al taller.

A través de l’estudi d’aquestes imatges, que realitzarem amb una qualitat de detall específica mitjançant l’ús de la càmera, reflexionarem sobre la forma, la carn, la fragilitat i el seu moviment. Una reflexió sobre el pas de el temps, la vellesa i el cos (físic, social, carnal, afectiu i poètic). Creant una constel·lació col·lectiva d’imatges i memòries. Considerant sempre la intimitat i la història personal que ens travessa.

No és necessària cap tipus d’experiència prèvia. Hi pot participar tota dona interessada. Edat mínima: 18 anys.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imparteix Estitxu Arroyo Sánchez

Gratuït

Inscripcions:
cirdjoanabarcala@molletvalles.cat / 93 570 77 47

Espai de CRA’P

Més informació:
info@cra-p.org

Estitxu Arroyo Sánchez és performer, actriu i creadora escènica multidisciplinar. Estudia biblioteconomia i documentació a la Universitat de Saragossa. Cursa estudis a l’Escola Navarra de teatre, posteriorment es llicencia en art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Gaudeix d’una beca d’aprofundiment d’estudis a la Universitat der Künste a Berlín (UdK) i realitza el màster en pràctica escènica i cultura visual organitzat per la Universitat d’Alcalá d’Henares i Artea, en col·laboració amb el Museu Reina Sofia, La casa encendida i Matadero, a Madrid. Actualment és professora qualificada de Hatha Ioga i meditació a la Universitat pública de Navarra, entre altres llocs. Alhora durant els darrers 10 anys, treballa com a narradora professional i imparteix classes i tallers relacionats amb el fet creatiu, les arts vives i el moviment.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dona de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org