CRA’P Resident novembre 2019 a juliol 2020

CAMÍ OBERT

Es tracta d’un projecte de solo-performance amb possibilitat d’obertura a la col·laboració amb altres artistes.
Parteix de les paraules de Walt Withman per al desenvolupament d’una acció dedicada al present.
És important per a l’intèrpret la música i el cant, així com trobar una fisicalitat amb presencia i intensitat en escena.
Un home que viu tancat a casa comença a explorar la seva relació amb el seu alter-ego, un animal que serà el seu vincle amb la natura.

 

 

 

 

 

 

Oliver Marcos neix el 1992, a Medina de Rioseco, província de Valladolid. Viatja al 2010 als Estats Units amb un intercanvi on estudia cor i teatre musical a Nova York. El 2015 serà membre constituent a The Clever People Company. El 2016 finalitza els seus Estudis Superiors en Art Dramàtic amb menció en Interpretació Textual per l’ESAD d’Astúries de Gijón. Cursa el Màster en Estudis Teatrals sobre Investigació dels Processos Creatius a l’Institut de Teatre i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a Músic, Actor i Assistent de direcció, el que l’ha portat a estar programat amb diverses companyies a festivals de teatre clàssic, teatre de carrer i fires a nivell internacional.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org