CRA’P Resident novembre 2019 a març 2020

EZARO

Es tracta d’un projecte de solo-performance amb possibilitat d’obertura a la col·laboració amb altres artistes. Parteix de les paraules de Walt Withman, Lorca i Rudolf Steiner per al desenvolupament d’una acció reivindicativa d’un moment vital únic, el present. És important per a l’intèrpret la música i el cant, així com trobar una fisicalitat en escena propera a la dansa.

La peça pretén mostrar un viatge que il·lumini la relació entre la sensació de pau en solitud i d’amor cap a la vida comú en el seu vincle amb la natura.

 

 

 

 

 

 

 

Oliver Marcos neix el 1992, a Medina de Rioseco, província de Valladolid. Viatja al 2010 als Estats Units amb un intercanvi on estudia cor i teatre musical a Nova York. El 2015 serà membre constituent a The Clever People Company. El 2016 finalitza els seus Estudis Superiors en Art Dramàtic amb menció en Interpretació Textual per l’ESAD d’Astúries de Gijón. Cursa el Màster en Estudis Teatrals sobre Investigació dels Processos Creatius a l’Institut de Teatre i a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a Músic, Actor i Assistent de direcció, el que l’ha portat a estar programat amb diverses companyies a festivals de teatre clàssic, teatre de carrer i fires a nivell internacional.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org