JULIETA FERRARO

CRA’P Residències 2019

Divendres 20 de desembre a les 19h
Espai de CRA’P

Adesso la finestra és una traducció escènica d’un llibre on les històries tenen com a eix una finestra. Davant la manca de moviment o la manca d’ànim per efectuar-lo, existeix de vegades una finestra; una obertura a la paret on donar espai a l’aire i a la llum.

A partir del significat etimològic de la finestra, aquest treball intenta qüestionar-se sobre els fragments, retalls de vida, situacions que es deixen veure a l’espectador a través d’un marc: El cos com una finestra.

Més enllà de l’estudi actual que es pugui fer sobre aquest tema pel que fa a allò arquitectònic, simbòlic i virtual, la idea d’aquesta obertura en un mur resulta des dels seus orígens una necessitat vital de l’ésser humà, un focus que el connecta amb una realitat atmosfèrica i sensorial. És aquesta una manera de veure el món i obrir-se a ell.

 

 

 

 

 

 

Amb Julieta Ferraro

Presentació del procés de creació
Entrada lliure

Julieta Ferraro és ballarina, actriu i performer. Professora nacional de dansa contemporània, titulada pel Professorat de Danses Isabel Taboga, Argentina. A Argentina, cursa estudis com a actriu a l’Escola Nacional de Teatre, i música a la Universitat Nacional (cant i violí). Treballa com a ballarina de la Companyia Provincial de Dansa Contemporània de Rosario i com a actriu a la companyia estable del Ministeri de Cultura.

S’especialitza en dansa experimental i teatre físic a l’escola Kim Physical Theatre a Berlín, on es va formar en la tècnica Body Weather. A partir del 2013 comença la seva formació a la Universitat Nacional de les Arts en la carrera de Cinema. Des d’aquest moment es dedica a ser intèrpret en diverses produccions de cinema, especialitzant-se en cinema experimental i vídeo dansa.

El seu treball com a actriu a “Maids” ha estat guardonat en diversos festivals d’Anglaterra, Estats Units, Holanda, Itàlia Eslovènia i Japó. Ha treballat com a intèrpret a Cuba, Xile, Berlín, Guatemala, Nova York, Buenos Aires i Londres.

També es forma en arts marcials (Kalaripayattu) a l’escola Hindustan Kalari Sangham, ciutat de Calicut, Índia. A partir del 2018 es forma als estudis de dansa Siobhan Davies a Londres.

www.julietaferraro.com

 

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org