ANTARAYĀTRA: TALLER SOBRE LA RESPIRACIÓ DEL MAHABHARATA

CRA’P Presentacions – Tallers 2019

 Dijous 12 de desembre de 19:30h a 22:30h

Respirar el Mahabharata és una perfromance de 12 anys presentada en forma de 12 espectacles que s’estrenen cada 12 del 12, entre el 2016 i el 2028. Aquest quart capítol té el format d’un taller sobre la lectura del Mahabharata. Per extensió, aquest és un taller sobre  la lectura en general, sobre la relació de la paraula amb la humanitat, sobre l’atzar, el caos, la fe i el propòsit que donem a la nostra vida.

Els participants del taller jugaran plegats a un joc de tauler filosòfic i les normes del joc marcaran el ritme i l’estructura segons la qual es compartiran les històries del Mahabharata, la cosmogonia que emmarca el Mahabharata i el sentit del taller.

 

 

 

 

 

 

 

 

Imparteix Michael Gadish

Preu:
15€ (12€ col·laboradors i associats de CRA’P).

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Michael Gadish va estudiar la llicenciatura de Filologia hebrea a la Universitat d’Amsterdam i cultura sànscrita amb Elena Sierra en la UB. Col·labora com a escriptor en teatre i dansa contemporània des de 2004. La cerca dels orígens del llenguatge i la trobada entre la filosofia, l’art, la tradició i el contemporani l’ha portat a centrar-se en la narració oral com eina, combinada amb nous llenguatges escènics propis de la performance i a especialitzar-se en les fonts de tradició oral de la Índia: el Ramayana, Mahabharata i Puranes, per sentir que són una font de creativitat i saviesa inesgotables. Col·labora amb formacions de yoga i organitza tallers i conferències sobre cosmogonia índia que combinen la creativitat amb la divulgació. Des de 2015està portant a terme una performance de 12 anys basada en el Mahabharata, on es compromet a estudiar durant 12 anys aquesta gran obra i estrenar cada 12 del 12 un espectacle nou basat en una part de la història. Cada 15 dies publica un escrit sobre l’estat de la investigació en el blog: www.respirarelmahabharata.com

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org