CRA’P tallers 2012

En motiu del Dia Internacional de la Dansa, CRA’P ha preparat un cap de setmana ple d’activitats que alhora celebren el primer any de vida de l’entitat. A continuació la descripció dels tallers programats:

DISSABTE 28 d’Abril

10:00-11:30 TALLER MOVIMENT I JOC CREATIU AMB ESTHER FREIXA I RÀFOLS

Aquest taller proposa als infants trobar-se amb el seu cos a través del joc, el moviment i la dansa. Conèixer el propi cos i les diverses possibilitats que el moviment en joc ens dóna per establir un espai de confiança on cadascú pugui explorar la seva creativitat i compartir-la amb els altres.
Per infants de 4 a 11 anys.

Esther Freixa i Ràfols és actriu i creadora escènica llicenciada en art dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classe, tallers i cursos. Es membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.


16:00-19:00 TALLER EINES PER A LA IMPROVISACIÓ AMB CECILIA COLACRAI

La proposta d’aquest taller serà aconseguir que el nostre cos i pensament estiguin flexibles, adaptables i actius per poder compartir la nostra dansa. Buscarem facilitar el camí per l’exploració i investigació del moviment a partir de diferents pautes i jocs individuals i en grup, cosa que ens permetrà observar les diferents possibilitats de percepció dels cossos, del temps i de l’espai. La nostra intenció és compartir, celebrar i comunicar a través del moviment.
No cal experiència prèvia.

Cecilia Colacrai és ballarina, coreògrafa i professora de dansa contemporània i improvisació. Resideix a Barcelona des de l’any 2002. Ha desenvolupat el seu propi treball al costat d’artistes de diferents disciplines com el circ, el teatre, el vídeo i la música.

 

 

Fotos: cessió de Mollet a mà

DIUMENGE 29 d’Abril

11:00-14:00 TALLER LA FORMA DE LA MEMÒRIA AMB LAIDA AZKONA GOÑI

Us proposem un apropament pràctic i creatiu a la memòria. Podrem jugar amb els propis records i fins i tot reinventar-nos-els. Es proposaran exercicis d’improvisació amb els que treballarem i construirem a partir dels nostres records, ja siguin reals o ficticis.
Per aquest taller cal portar una fotografia o imatge de la nostra memòria i una imatge d’un personatge que ens inspiri.
No cal experiència prèvia.

Laida Azkona Goñi és ballarina i creadora. Acabà la seva formació a SEAD, Trisha Brown Company Studio i Movement Research (New York). Es dedica a la creació en torn a les arts del moviment, és cofundadora de Hierba Roja Danza i ha col·laborat com a performer amb diverses companyies dins i fora de Catalunya.

 

Els tallers tenen un preu de 10 eur (5 eur pels col.laboradors de Cra’p).
El taller infantil de dissabte al matí són 5 eur.
Inscripcions:  info@cra-p.org o 622 798 789.
 

TOTA LA INFORMACIÓ AL DOCUMENT ADJUNT

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org