CREACIÓ, JOC I MOVIMENT

CRA’P Tallers 2019-2020

D’octubre a juny 

És una proposta basada en les arts escèniques del teatre i la dansa, un taller on descobrir el propi cos, la relació amb els altres i el fet creatiu.

A través de diverses tècniques cada nen/a pot desenvolupar la consciència corporal, l’atenció i treballar el moviment des d’un lloc sensorial, obert i propi. Conèixer el cos proporciona major sensibilitat, confiança i seguretat, afavorint la comunicació i la relació amb l’entorn.

S’estableix un espai de confiança perquè cada nen/a pugui explorar i desenvolupar la seva creativitat, acompanyant els processos d’aprenentatge individuals i del grup.

La proposta s’estructura en tres grups d’edats. Amb els més petits es fa un treball de sensibilització d’una hora setmanal, que es conclou en una segona fase de treball més tècnic fins als 8 anys. A partir dels 9 anys s’amplia l’horari amb sessions d’una hora i mitja setmanal per a incloure un procés de creació que es mostrarà en públic en acabar el curs. També hi ha un grup dedicat a nens/es amb necessitats educatives especials, en el qual s’adapta el treball a les característiques de cadascú.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Equip docent Julieta Ferraro, Isidora Zegers, Sigrid Kollmannsperger i Esther Freixa
 
3 a 5 anys  –  Dijous 17:15-18:15
6 a 8 anys  –  Dimarts 17:15-18:15
9 a 11 anys  –  Dimarts 18:15-19:45
6 a 14 anys*  –  Dijous 18:30-19:30
*(nens/es amb necessitats educatives especials)
 
Preu:
1h setmanal 25€/mes (20€ col·laboradors de CRA’P)
1h i mitja setmanal 35€/mes (30€ col·laboradors de CRA’P)
Pagament trimestral
 
Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504
 
Julieta Ferraro. Professora de Dansa Contemporània, ballarina i actriu. En els últims deu anys s’ha especialitzat en les àrees de dansa teatre, dansa contemporània, teatre físic i cinema-dansa. Ha ensenyat periòdicament en diversos festivals, projectes, institucions i espais de moviment. Entre els projectes més significatius es troben “Fronteres” (Xile i Argentina) així com la llar d’orfes i presó de menors a Rosario, Argentina.
 
Isidora Zegers. Ballarina, coreògrafa i professora, llicenciada en Dansa. Des de 2007 realitza tallers de dansa i creació, en escoles, instituts, fundacions i festivals internacionals. També s’ha format en Quiropràxia, Osteopatia Tibetana i Qigong, incorporant aquestes pràctiques a la seva feina escènica i pedagògica.
 
Sigrid Kollmannsperger. Actriu-performer i creadora plàstica, diplomada a l’Escola de l’Actor Réplika. Des de fa més de quinze anys es forma en diverses tècniques físiques actorals, anatòmiques, de moviment, dansa, cant i art marcial. Ha treballat amb persones amb diversitat funcional a la Fundació Pere Mitjans i ha estat membre de diverses companyies teatrals i associacions culturals.
 
Esther Freixa. Actriu-performer i creadora escènica, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys en escoles de primària, escoles de teatre i dansa, instituts i centres culturals. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.
 
Tots els col·laboradors de CRA’P tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.
 
Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.
 
 
Fotos: Alba Montañez
 
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org