CRA’P Col·laboracions 2019

HINDUISME: ART I TRADICIÓ

El centre KALARIGRAM d’Auroville, Índia, torna a CRA’P i organitzem dues setmanes d’activitats entorn el Kalaripayattu, una tradició mil·lenària de coneixements i pràctiques sobre arts marcials, salut i espiritualitat.

Entre el 7 i el 23 de juliol, amb la col·laboració de l’espai Nassara (Masnou) i l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ens endinsarem en aquesta ancestral tradició i el seu llegat guiats per Lakshman Gurukkal, un dels mestres més reconeguts actualment i el seu acompanyant Akshay T S, un jove talent.

SOBREVOLANT ÀSIA

7 de juliol
20h al Parc de les Pruneres (Mollet del Vallès)

CRA’P presenta un espectacle on mitjançant la dansa, les arts marcials i les màscares, la bellesa de la tradició es farà present en un diàleg entre diferents cultures performatives d’Àsia que ens obriran l’imaginari i transportaran en el temps.

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística:
Lakshman Gurukkal i Akshay TS – Kalaripayattu
Esther Freixa i col·laboradors de CRA’P – Kalaripayattu
Toni Cots – Topeng
Laurence Morlon – Dansa meditativa ritual

Gratuït.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org