CRA’P tallers 2011

març – abril – maig: dilluns de 10.00h a 12.00h

En aquest taller es proposa explorar el moviment i crear un espai per a entendre el propi cos com a vehicle expressiu. Partirem de l’estudi de l’anatomia articular i la biomecànica del moviment per entendre la seva organicitat i per a prendre consciència de les diferents formes d’accedir a la mobilitat per ballar de forma més econòmica i orgànica. Al final de cada sessió es proposarà treballar entorn a eines coreogràfiques com l’espai, la forma, el temps, el concepte o l’emoció. Elements que possibiliten entendre el cos com a eina d’expressió artística.

No cal experiència prèvia

Impartit per Laida Azkona Goñi

Laida Azkona Goñi estudia dansa a The Rambert School a Londres i a SEAD, Salzburg. Completa la seva educació a The Trisha Brown Company Studio i Movement Research, Nova York. Al 2006 crea junt amb Jean-Marc Serrano el col·lectiu HIERBA ROJA. De les seves col·laboracions han resultat la vídeo-instalació In-Out-Loops, l’espectacle Coches Rojos, Miedo y Cafeteras i la seva última creació HASIERA (el principio de la incertidumbre). Ha col·laborat com intèrpret amb Sens Production (Nova York), Wee/Scavetta Company (Oslo), In this Section – Juschka Weigel (Berlin-Espanya) i la Cia. Bebeto Cidra (Barcelona). http://www.hierbarojadanza.blogspot.com/


Preu: 75 €/trimestre
Inscripcions: info@cra-p.org o 622 798 789.
 
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org