CRA’P Residents maig 2023

LO PETIT DESCONEGUT

La Colectiva 9 Gramos té la seva base creativa en la recerca de la genealogia i els desitjos persistents del subconscient per a desenvolupar símbols específics que ens travessen actualment i ens ajuden a comprendre qui som i d’on venim. En desenvolupar les nostres peces, utilitzem llenguatges provinents de la dansa, el teatre i el circ contemporani, trobant punts de convergència.

 

 

 

 

 

 

La Colectiva 9 Gramos té com a principi la creació d’espectacles performàtics interdisciplinaris i el treball audiovisual experimental. Formada per Joyce Islas, actriu i ballarina, juntament amb Mariana Fernández, artista de circ i ballarina. Juntes són creadores i intèrprets de l’espectacle “Lo Pequeño Desconocido” presentat al Teatre Helénico, Cracovia 32, Cirko de Mente, El Albergue del Arte i La Nana Conarte a CDMX, Foro Periplo a GDL, Festival Casa Abierta, Foro La Locomotora i Foro Mermejita a Oaxaca, i Teatro J J Herrera a Xalapa. Amb aquesta peça van ser creditores al primer lloc d’obres artístiques del Festival BOEART 2020 a Alemanya i del programa ENARTES 2021 FONCA.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org